Британско-американската актриса, продуцент и писател 72-годишната Джейн Сиймор каза, че отново е

...
Британско-американската актриса, продуцент и писател 72-годишната Джейн Сиймор каза, че отново е
Коментари Харесай

„Никога не съм била толкова щастлива: 72-годишната Джейн Сиймор започна нов роман

Британско-американската актриса, продуцент и писател 72-годишната Джейн Сиймор сподели, че още веднъж е намерила любовта след връзка с музиканта Джон Замбети. Тя разгласява фотоси с новия си обичан в Instagram.

" Никога не съм била толкоз щастлива ", сподели звездата. Тя написа под новите си фотоси: „ Някъде във времето “, като добави усмихнато лице и сърца.

На фотосите Сиймор носи златна рокля с черно и сребристо текстурирано сако. Тя добави модерната визия със сандали с солиден ток. Замбети беше облечен с черен костюм, бяла риза с копчета и черни обувки. Двойката сияе, до момента в който позираха пред дълга банкетна маса, която наподобява приготвена за вечеря, съобщава Fox News .
 Джейн Сиймор, Джон Замбети, билярд, маса Снимка: instagram.com/janeseymour
Публикацията на носителката на Еми бързо беше залята с подкрепящи мнения и поздравления от нейни звездни другари и почитатели.

" Радвам се да те видя, толкоз се веселя, че Джон е в действителност добър човек. Браво, госпожице Джейн ", написа артистът Джо Ландо, който взе участие със Сиймор в хитовия ефирен сериал " Д-р Куин, лекарката " от 1993 до 1998 година
Какво се знае за персоналния живот на актрисата Джейн Сиймор
Преди да срещне Замбети, Сиймор имаше деветгодишна връзка със 74-годишния английски кино продуцент Дейвид Грийн. Женена е четири пъти. Тя се омъжва за театралния режисьор Майкъл Атънбъро през 1971 година, само че се разделят през 1973 г. Сиймор беше омъжена за Джефри Планър в продължение на една година от 1977 до 1978 г. През 1981 година бившето момиче на Бонд се омъжи за предприемача Дейвид Флин. Двамата имаха щерка, Катрин, в този момент на 41 години, и наследник, Шон, в този момент на 38. През 1992 година се разделят. Сиймор също беше омъжена за артиста и режисьор Джеймс Кийч от 1993 до 2015 година и двамата имат 27-годишни близнаци Кристофър и Джон.

Сиймор изясни, че има близки връзки с всичките си някогашни съпрузи и някогашни сътрудници.

„ Честно казано, към момента съм доста, доста близка с всеки мъж, за който съм била омъжена, и с всеки мъж, с който съм излизала “, сподели тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР